22 februarie 2010

New Video Tom Boxer feat. Antonia - Morena My Love (No Love)

Melodia asta pur si simplu nu-mi da pace, fie ca e zi, fie ca e seara, fie ca e noapte. Si stiti de ce? Pai va spun eu. Pentru ca e genial de going mad for it! Si mai este inca un motiv pentru care nu imi da pace atatea ore. E ringtone-ul de la celularul meu :) Uneori las sa sune telefonul numai sa mai aud o data refrenul. Odd.
Asa... sa revenim la clipul de azi. Asteptam cu nerabdare videoclipul la melodia aceasta inca de saptamana trecuta, de cand era prezentat pe canalul roton, teaserul. In weekend am fost foarte ocupat cu iesiri si zile de nastere, asa ca am ratat cu cativa metri lansarea oficiala de pe net. Pornesc cu "pofta". Ma uit si iar ma uit. E chiar videoclipul oficial? Iar ma uit, aud muzica. Antonia black si imitatia de Antonia white poarta in final o conversatie. Frate unde si cand a invatat Antonia-White (imi cer scuze ca nu ii stiu numele) sa pronunte atat de jenant limba engleza? Pe langa Antonia (care se vede ca a vorbit-o ani buni de zile), cealalta imi provoaca zambet si mila. Au au au.
Concluzia 1. Ce e cu clipul slow motion? Again? Ce e cu dialogul telenovelistic? Ce e cu locatia videoclipului? Si ce m-a deranjat cel mai tare: De ce nu o vad pe Antonia cum canta toate versurile? Sincer mi s-a parut frustrant, pentru ca vroiam sa cant deodata cu melodia si cand vedeam ca versurile curg si parca Antonia are trac si-si inghite cuvintele...eram de genul (cu scuzele de rigoare) WTF?
Concluzia 2. Tot imi place melodia indiferent de clip. Ma asteptam insa la mult mai mult...chit ca pe undeva, pe undeva, are si o bulina verde clipul. But still...

2 comentarii:

4Mit spunea...

sorry , da mie imi place...e oricum altceva fata de ceea ce inseamna videoclip la o piesa de genu ...si de ce ar trebui sa vezi cum canta ea versurile...de aia le auzi :))
concluzie 1,2,3 : mie imi place :)

Genialul spunea...

eram ferm convins ca tie o sa-ti placa
sa sti insa ca nu vroiam un clip tipic pentru o melodie de clubbin' doar un clip pe masura melodiei
recunosc ca faza initiala cu mierea e super :P
si nu m-ai inteles la ideea cu versurile..o sa-ti explic live :)