28 aprilie 2010

NEW! Angelika Vee - Guale

Pe numele ei real, Angelica Vasilcov, este o tanara din Moldova, stundeta la Conservatorul din Bucuresti, care s-a facut remarcata inca din anul 2007 prin intermediul youtube-ului. Vocea initiala a single-ului "Single Lady" (apartinand lui Dj Layla), finalista la concursul MusicMogul din State, Angelica pare sa promita multe.
Pe net a aparut noul ei single (inca sunt in asteptarea videoclipului oficial Jeremy Amelin feat. Angelika Vee - Oh Oh, care pare-se se va lansa pe 30 luna aceasta)
Single-ul se numeste Guale si suna bine!
GUALE , TEL EM LEEF EVOL = read backwards.... GUALE, LET ME FEEL LOVE!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna "Angi",sunt din Timisoara,am 41ani si pot sa spun ca m-ai lasat masca cu talentul tau.Iti doresc tot binele din lume ,multa sanatate si DRUMUL catre "Gloria Suprema" sa-ti fie cat mai scurt.Meriti din tot sufletul acest lucru.De abia astepam sa ajungi NR 1 in toate topurile din lume.BAFTABAFTA>>deja te iubesc.Ceao

Anonim spunea...

Sincer eu credeam ca Angelika e din America, si m-am uitat special pe internet sa ma conving. Sunt extraordinar de fericit ca este romanca. Ce pot sa spun: o voce superba, dulce, o prezenta scenica deosebita. Guale a spart topurile. Cred ca Angelika o va detrona rapid pe Inna. Sunt doua voci diferite, insa Angelika are o voce mai bine lucrata. Felicitari!